Tullaan kylille -yhteistyötä

Julkaistu

Päätimme kokouksessamme uudesta, vuonna 2023 toteutettavasta toiminnasta, joka suuntautuu Teuvan kunnan alueella oleviin kyliin.

Kyliä on useita, joten toteutamme Tullaan kylille -toimintaamme vuoden edetessä. Kerromme tulevista tilaisuuksista mm. paikallislehden seuratoiminta -palstalla (Tejuka), sekä kotisivuillamme.

Ensimmäinen kylä johon jalkauduimme oli Horonkylä, ke 8.2.23. Teimme yhteistyötä Horon Nuorisoseuran kanssa.
Varttuneen väen kerho kokoontui nuorisoseuralla ja yhdistyksemme sai mahdollisuuden kertoa osallistujille tärkeistä asioista ja apulaitteista.

Miten omassa kodissa selviydytään pitkään ja turvallisesti! Mukana meillä on aina asiantuntija, jolta voi myös kysyä mieltä askarruttavista asioista!

Miten käytetään esimerkiksi alkusammuttimena toimivaa sammutuspeitettä vaaran uhatessa kotona tai vapaa-aikana, sekin selviää konkreettisesti ja monta muuta pientä ”niksiä”! Oletko nähnyt koskaan sammutuspeitettä avattuna? Tiedätkö minkä kokoinen se on?

Sammutuspeite soveltuu erinomaisesti sähkölaitteiden paloihin ja pieniin nesteallaspaloihin. Sammutuspeite on myös yksi parhaista sammutusvälineistä, jos toisen ihmisen vaatteet syttyvät jostain syystä palamaan.

Toivomme runsasta osallistumista tilaisuuksiimme ja olette kaikki tervetulleita! Tilaisuudet tulevat olemaan maksuttomia, kaikkia asumismuotoja koskettavia info- ja keskustelutilaisuuksia kahvitarjoiluineen.